Bandencentrale zemst

Banden Redant Zemst

Hoge Buizen 11 – 1980 Zemst
02 255 09 99
zemst@bandenredant.be

Openingsuren
Ma-Vr: 08:00 – 12:00 en 13:00 – 18:00
Za: 08:00 – 12:00
Zondag gesloten

Tevreden van onze dienstverlening?

Ook tevreden van onze diensten? Laat het ons en onze klanten weten en laat een review na.

Vlot bereikbaar

Ons jonge en dynamische team verwelkomt u in Banden Redant Zemst in de industriezone ‘Hoge Buizen’ in Eppegem, waar we ons trouwens in 2002 als eerste bedrijf op die locatie vestigde. Makkelijk te bereiken op 5 minuten van de afrit Zemst-Hofstade-Weerde, op de E19 Antwerpen-Brussel (tussen Mechelen en Vilvoorde).

Banden van alle merken, soorten en formaten

Op zoek naar zomerbanden, winterbanden, 4 seizoenenbanden, 4×4/SUV banden of Runflat banden? Dan bent u bij Banden Redant Zemst (of een van onze andere vestigingen) aan het juiste adres. Wij zijn hyperspecialist in banden en velgen. Banden Redant Zemst kan u de beste banden aanbieden voor de hoogste veiligheid van topmerken als Michelin, Goodyear, Bridgestone of Continental, maar kan u ook met B-merken verder helpen.

Een bandenspecialist en meer

We vervangen niet alleen banden en velgen, maar ook schokdempers, remmen, batterijen en uitlaten. Vergeet ook niet de airco van uw auto te onderhouden. Banden Redant Zemst doet het allemaal voor u met ernst en expertise.

Contacteer Banden Redant Zemst

Een afspraak maken voor uw banden, velgen of onderhoud? Wij regelen het voor u. Ook op onze website kunt u trouwens makkelijk een online afspraak maken! We verwelkomen u graag aan onze gloednieuwe receptie.

Bestel online bij de velgenshop in uw buurt

Met de hulp van onze online Velgenshop, kiest en koopt u lichtmetalen velgen of een complete kit (banden en velgen) voor alle soorten auto’s, SUV of 4×4. U vindt een ruime keuze aan modellen en beschikbare merken (AEZ – DOTZ – DEZENT – ENZO). Nadat u uw keuze heeft gemaakt, stuurt u uw bestelling door en betaalt u online.