Banden Redant Lochristi

Bezoek onze garage in Lochristi

Het Redant team van onze garage in Lochristi verwelkomt u voor het onderhoud en de herstelling van uw voertuig. Bijvullen en onderhoud van de airco, merk-onderhoud met behoud van fabrieksgarantie, vervangen van de filters, etc.

Ambachtenlaan 1 – 9080 Lochristi
09 337 07 71
09 337 07 72
lochristi@bandenredant.be

Openingsuren
Ma-Vr: 08:00 – 12:00 en 13:00 – 18:00
Za: 08:00 – 12:00
Zondag gesloten

Tevreden klanten van ons garagebedrijf

Onze garage in Lochristi heeft een gemiddelde Google review score van 4.5. Ook tevreden over ons garegebedrijf? Laat het ons en onze klanten weten en laat een review na.

Banden Redant Lochristi is zoals al onze vestigingen vlot bereikbaar, aan de N70 bij de kruising met de N449.

Uw garagebedrijf in Lochristi

Zoekt u een garage in Lochristi voor klein of groot onderhoud van uw voertuig? Onze vakmannen staan klaar om u te helpen de beste zorg voor uw auto te krijgen en alle noodzakelijke afstellingen en diensten. Tegen de beste prijs en in de kortst mogelijke tijd.

Ontdek onze gepersonaliseerde autoservice in Lochristi volgens het merk en model van uw voertuig : onderhoud, vervangen van remblokken en -schijven, uitlaten, schokdempers, airco bijvullen en onderhouden, vervangen van de batterij, distributieriem, koppeling, enz. Met behoud van fabrieksgarantie. Onze werknemers zijn op de hoogte van de laatste technieken, elektronica en richtlijnen.

Als ervaren garagist bieden wij onze klanten 100% onderhoud van de meeste automerken. Handig als u uw Volkswagen, Fiat, Opel, Peugeot, Volvo, Seat, Skoda, BMW, Audi, Kia, Honda, Toyota, Ford, Mercedes, Renault, Citroën, etc. moet laten herstellen…

De beste service bij ons autobedrijf in Lochristi

Garage Redant is perfect uitgerust om uw wagen de beste service te geven, aan een correcte prijs en een aangename sfeer. Met behoud van volledige merkgarantie. Bij garage Redant bent u geen kentekennummer, maar een klant die we waarderen. Wij nemen de tijd om je alles uit te leggen. Grondig, maar ook eenvoudig.

U krijgt altijd vooraf een prijsopgave van ons, ongeacht voor welke service u bij ons komt. Blijkt dat er tijdens de auto herstelling een onderdeel vervangen moet worden, dan gaat dit altijd in overleg met u. U komt bij ons nooit voor onverwachte kosten te staan.

Of u nu in Gent, Lokeren of Beervelde woont, onze garagisten verwelkomen u en adviseren u bij het onderhoud van uw voertuig. Ons team van vakkundige werknemers staat elke dag voor u klaar. Wilt u een afspraak maken? Heeft u nog bijkomende vragen? Aarzel niet en contacteer ons gerust.

Uitgebreide bandenservice in Lochristi

Kom naar onze garage in Lochristi voor advies en de montage van uw banden. Zomer- en winterbanden of omwisselen van banden: wij zorgen voor het uitbalanceren maar ook het omwisselen van uw banden. Tevens hebben we een ruim aanbod lichtmetalen velgen.

Wij bieden u banden aan voor alle seizoenen van premium merken zoals Michelin, Goodyear, Bridgestone en Continental. Voor een onevenaarbaar veiligheidsgevoel. B-merken autobanden zijn echter ook bij ons te verkrijgen zoals Kléber van Michelin, Uniroyal van Continental en Fulda van Goodyear.

Bestel online bij de velgenshop in uw buurt

Met de hulp van onze online Velgenshop, kiest en koopt u lichtmetalen velgen of een complete kit (banden en velgen) voor alle soorten auto’s, SUV of 4×4. U vindt een ruime keuze aan modellen en beschikbare merken (AEZ – DOTZ – DEZENT – ENZO). Nadat u uw keuze heeft gemaakt, stuurt u uw bestelling door en betaalt u online.