garage redant

Bezoek onze garage in Zaventem

Het Redant team van onze garage in Zaventem verwelkomt u voor het onderhoud en de herstelling van uw voertuig. Bijvullen en onderhoud van de airco, merk-onderhoud met behoud van fabrieksgarantie, vervangen van de filters, etc.

Leuvensesteenweg 538 – 1930 Zaventem
02 712 08 80
zaventem@bandenredant.be

Openingsuren
Ma-Vr: 08:00 – 12:00 en 13:00 – 18:00
Za: 08:00 – 12:00
Zondag gesloten

Tevreden klanten van ons garagebedrijf

Onze garage in Zaventem heeft een gemiddelde Google review score van 4.6. Ook tevreden over ons garegebedrijf? Laat het ons en onze klanten weten en laat een review na.

Banden Redant Zaventem (nabij Brussel Airport) is zoals al onze vestigingen vlot bereikbaar, via de N2 Vlak bij de Ikea.

UW GARAGEBEDRIJF IN ZAVENTEM

Zoekt u een garage in Zaventem voor klein of groot onderhoud van uw voertuig? Onze vakmannen staan klaar om u te helpen de beste zorg voor uw auto te krijgen en alle noodzakelijke afstellingen en diensten. Tegen de beste prijs en in de kortst mogelijke tijd. Door de nieuwe Europese wetgeving blijft uw fabrieksgarantie ook steeds doorlopen nadat uw wagen bij ons op onderhoud is geweest.

Ontdek onze gepersonaliseerde autoservice in Zaventem volgens het merk en model van uw voertuig : onderhoud, vervangen van remblokken en -schijven, uitlaten, schokdempers, airco bijvullen en onderhouden, vervangen van de batterij, distributieriem, koppeling, enz. Met behoud van fabrieksgarantie. Onze werknemers zijn op de hoogte van de laatste technieken, elektronica en richtlijnen.

Als ervaren garagist bieden wij onze klanten 100% onderhoud van de meeste automerken. Handig als u uw Volkswagen, Fiat, Opel, Peugeot, Volvo, Seat, Skoda, BMW, Audi, Kia, Honda, Toyota, Ford, Mercedes, Renault, Citroën, etc. moet laten herstellen…

DE BESTE SERVICE BIJ ONS AUTOBEDRIJF IN ZAVENTEM

Garage Redant is perfect uitgerust om uw wagen de beste service te geven, aan een correcte prijs en een aangename sfeer. Bij garage Redant bent u geen kentekennummer, maar een klant die we waarderen. Wij nemen de tijd om je alles uit te leggen. Grondig, maar ook eenvoudig.

U krijgt altijd vooraf een prijsopgave van ons, ongeacht voor welke service u bij ons komt. Blijkt dat er tijdens de auto herstelling een onderdeel vervangen moet worden, dan gaat dit altijd in overleg met u. U komt bij ons nooit voor onverwachte kosten te staan.

Of u nu in Zaventem, Vilvoorde of Tervuren woont, onze garagisten verwelkomen u en adviseren u bij het onderhoud van uw voertuig. Ons team van vakkundige werknemers staat elke dag voor u klaar. Wilt u een afspraak maken? Heeft u nog bijkomende vragen? Aarzel niet en contacteer ons gerust.

UITGEBREIDE BANDENSERVICE IN ZAVENTEM

Kom naar onze garage in Zaventem voor advies en de montage van uw banden. Zomer- en winterbanden of omwisselen van banden: wij zorgen voor het uitbalanceren maar ook het omwisselen van uw banden. Tevens hebben we een ruim aanbod lichtmetalen velgen.

Wij bieden u banden aan voor alle seizoenen van premium merken zoals Michelin, Goodyear, Bridgestone en Continental. Voor een onevenaarbaar veiligheidsgevoel. B-merken autobanden zijn echter ook bij ons te verkrijgen zoals Kléber van Michelin, Uniroyal van Continental en Fulda van Goodyear.

Bestel online bij de velgenshop in uw buurt

Met de hulp van onze online Velgenshop, kiest en koopt u lichtmetalen velgen of een complete kit (banden en velgen) voor alle soorten auto’s, SUV of 4×4. U vindt een ruime keuze aan modellen en beschikbare merken (AEZ – DOTZ – DEZENT – ENZO). Nadat u uw keuze heeft gemaakt, stuurt u uw bestelling door en betaalt u online.