Uw motorbanden vervangen?

Maak nu je afspraak

U rijdt een toermotor, racemotor, cruiser of quad? Kom dan langs voor een vlotte en vakkundige bandenwissel. Onze vestigingen in Herent, Lochristi en Zemst van Banden Redant levert en plaatst alle merken en types motorbanden. We geven u altijd professioneel en merkonafhankelijk advies over motobanden om de prestaties van uw motorfiets te optimaliseren.

Banden Redant, hét adres voor de motorfreak

Indien u een specialist zoekt in motorbanden, dan is Banden Redant uw partner!

Grote voorraad

aan motorbanden

Professionele

montage

Gratis advies

van ervaren motorrijders

Scherpe prijzen

voor al uw banden

Banden Redant

Onze medewerkers staan garant voor een vriendelijke bediening en vakkundige uitvoering van plaatsing, vervanging of onderhoud. Klantenservice staat bij ons namelijk bovenaan! Zo krijgt u ook altijd koffie, thee of een ander drankje terwijl u wacht. Ondertussen surft u gratis dankzij de wifi in onze comfortabele zithoek.

Heeft u een lekke motoband? Kom dan naar Banden Redant te Herent, Lochristi of Zemst en wij helpen u er snel vanaf! Motorrijder? Kom naar Banden Redant voor de beste service!

Vind een vestiging in bij u in de buurt

Heeft u een platte band? Of heeft u een snelle oplossing nodig? Dringend een nieuwe band nodig om één of andere reden? Wij proberen iedereen die bij ons binnenkomt die niet meer kan rijden altijd een (eventueel voorlopige) oplossing te bieden. Vind de dichtsbijzijnde vestiging bij u in de buurt.

Menu