Welkom bij Profile Tyrecenter Redant Zemst

Banden Redant_Immotions_Zemst_2
Banden Redant_Immotions_Zemst_1

Profile Tyrecenter Redant Zemst

Hoge Buizen 11
 - 1980 Zemst

T: 02 255 09 99 


F: 02 255 09 90


Receptie
:

zemst@profile.be

Vrachtwagen: 


johan.vdd@profile.be

 

Verantwoordelijke
:

paul@bandenredant.be

Bij problemen met telefoonlijn

bel: 0496 268 566

Openingsuren

Maandag tot vrijdag 
08.00u tot 18.00u


Zaterdag
 08.00u tot 12.00u


Zondag
 gesloten

BTW BE0478393310

Uw Profile Tyrecenter Redant in Zemst

Ook bij Banden Redant Zemst zijn al heel wat tevreden klanten verder geholpen voor hun banden door professionals met kennis van zaken.

 

Vlot bereikbaar

Ons jonge en dynamische team verwelkomt u in Banden Redant Zemst in de industriezone “Hoge Buizen” in Eppegem, waar we ons trouwens in 2002 als eerste bedrijf op die locatie vestigde. Makkelijk te bereiken op 5 minuutjes van de afrit Zemst-Hofstade-Weerde, op de E19 Antwerpen-Brussel. (tussen Mechelen en Vilvoorde)

 

Banden van alle merken, soorten en formaten

Op zoek naar zomerbanden, winterbanden, 4 seizoenenbanden, 4x4/SUV banden of Runflat banden? Dan bent u bij Banden Redant Zemst (of een van onze andere vestigingen) aan het juiste adres. Wij zijn hyperspecialist in banden en velgen.

 

Banden Redant Zemst kan u de beste banden aanbieden voor de hoogste veiligheid van topmerken als Michelin, Goodyear, Bridgestone of Continental, maar kan u ook met B-merken verder helpen.

 

Een bandenspecialist, en meer!

We vervangen niet alleen banden en alu velgen, maar ook schokdempers, remmen, batterijen en uitlaten. Vergeet ook niet de airco van uw auto te onderhouden. Banden Redant Zemst doet het allemaal voor u met ernst en expertise!

 

Contacteer Banden Redant Zemst

Een afspraak maken voor uw banden, alu velgen. Wij regelen het voor u. Ook op onze website kunt u trouwens makkelijk een online afspraak maken! We verwelkomen u graag aan onze gloednieuwe receptie!

Bestel online bij de velgenshop uit uw buurt.

Met de hulp van onze online Velgenshop, kiest en koopt u lichtmetalen velgen of een complete kit (banden en velgen) voor alle soorten auto's, SUV of 4x4. U vindt een ruime keuze aan modellen en beschikbare merken (AEZ - DOTZ - DEZENT - ENZO). Nadat u uw keuze heeft gemaakt, stuurt u uw bestelling door en betaalt u online.

 

gratis tips voor
spaarzaam rijden
gratis koffie
terwijl u wacht
gratis gebruik van
draadloos internet

wij dragen zorg

voor  uw voertuig