Uw specialist in motorbanden

Hét adres voor de motorfreak: Profile Tyrecenter Redant in Herent

Profile Tyrecenter Redant in Herent (Vlaams-Brabant) is gespecialiseerd in motorbanden en alles wat daarmee samenhangt. Wij hebben de ervaring en HET personeel in dienst u uw moto te behandelen als geen ander.

 

U rijdt een toermotor, racemotor, cruiser of quad? Kom dan langs voor een vlotte en vakkundige bandenwissel. De vestiging in Herent van Profile Tyrecenter Redant levert en plaatst alle merken en types motorbanden. We geven u altijd professioneel en merkonafhankelijk advies over motobanden om de prestaties van uw motorfiets te optimaliseren. Ook in onze filialen in Lochristi en Zemst.

 

Onze medewerkers staan garant voor een vriendelijke bediening en vakkundige uitvoering van plaatsing, vervanging of onderhoud. Klantenservice staat bij ons namelijk bovenaan! Zo krijgt u ook altijd koffie, thee of een ander drankje terwijl u wacht. Ondertussen surft u gratis dankzij de wifi in onze comfortabele zithoek.

 

Heeft u een lekke motoband? Kom dan naar Profile Tyrecenter Redant Herent en wij helpen u er snel vanaf! Motorrijder? Kom naar Profile Tyrecenter Redant Herent bij Leuven voor de beste service!

 

gratis tips voor
spaarzaam rijden
gratis koffie
terwijl u wacht
gratis gebruik van
draadloos internet

wij dragen zorg

voor  uw voertuig