Veilig de weg op, dankzij de uitstekende service van Banden Redant

 

Grote stock banden • Alle merken en formaten

 
 

 

gratis tips voor
spaarzaam rijden
gratis koffie
terwijl u wacht
gratis gebruik van
draadloos internet

wij dragen zorg

voor  uw voertuig

Een platte band? En snel een oplossing nodig? Dringend een nieuwe nodig om één of andere reden. Wij proberen iedereen die bij ons binnenkomt die niet meer kan rijden altijd een (eventueel voorlopige) oplossing te bieden.

Kan je niet wachten?

Maak nu al een afspraak

Professionele service in Lochristi, Zemst, Vorst en Leuven

BANDEN REDANT is een jong en dynamisch bedrijf dat zich de laatste jaren helemaal heeft vernieuwd.


In Lochristi werd er in 2001 een nagelnieuw gebouw ingeplant in de nieuwe industriezone “Lozen Boer”. Hier waren wij het eerste bedrijf dat er zijn deuren opende.

“BANDEN REDANT LOCHRISTI NVligt vlak naast de Antwerpsesteenweg, ongeveer 5 min van de afrit“Lochristi-Beervelde-Wetteren” op de E17 Antwerpen-Gent.


In Zemst werd er in 2002 naar een nieuwe locatie verhuisd.

Het oude gebouw langs de Brusselsesteenweg werd ingeruild voor een stuk in de industriezone “Hoge Buizen”. Ook in deze industriezone waren wij het eerste bedrijf dat officieel de deuren opende. BANDEN REDANT ZEMST NV ligt vlak naast de Brusselsesteenweg, ongeveer 5 min van de afrit “Zemst-Hofstade-Weerde” op de E19 Antwerpen-Brussel. Ook hier zeer gemakkelijk bereikbaar.

 

In Herent werd er in 2010 een totaal nieuwe vestiging geopend.

"BANDEN REDANT LEUVEN bvba" verwelkomt u graag voor alle personenwagen, moto's en bestelwagenbanden. Zoals bij onze andere vestigingen, ligt ook deze 100m van de afrit Wilsele op de E314.

 

 

Onze laatste vestiging kwam erbij in 2013 en is uniek in de randstad van Brussel, waar parkeergelegenheid en ruimte voor stockage schaars is. Bij "BANDEN REDANT VORST" kan je niet alleen terecht voor je banden maar ook voor een onderhoud of herstelling van je wagen

 

Profile Tyrecenter Redant werkt met groene stroom

 

WIJ WERKEN VOOR ALLE LEASINGMAATSCHAPPIJEN

Ontdek wat onze klanten zeggen over ons :